CONILL AMB CARXOFES

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CONILL AMB CARXOFES

  • PAS 1

    Escalfar el forn a 190° C. Posar la meitat de l'oli en una cassola de fan i saltar l'all iel conilll fins que estigui lleugerament daurat. Retirar i reservar.

  • PAS 2

    Escalfar a la cassola la resta d'oli i saltar la ceba dos minuts, afegir-hi l'arròs prèviament rentat i remenar durant uns minuts. Afegir-hi el caldo de CArn Gallina Blanca, el vi i les herbes i bullir. Deixar coure deu minuts a foc mig.

  • PAS 3

    Afegir-hi el conill, els pèsols,el tomàquets i les carxofes. Rectificar de sal, tapar i retirar del foc. Portar-ho al forn i coure.ho 20 minuts. Retira i disposar el pebrot a tires. Servir en la mateixa safata.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online