Ingredients
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CONILL AMB CARXOFES
-
PAS 1
Escalfar el forn a 190° C. Posar la meitat de l'oli en una cassola de fan i saltar l'all iel conilll fins que estigui lleugerament daurat. Retirar i reservar.
-
PAS 2
Escalfar a la cassola la resta d'oli i saltar la ceba dos minuts, afegir-hi l'arròs prèviament rentat i remenar durant uns minuts. Afegir-hi el caldo de CArn Gallina Blanca, el vi i les herbes i bullir. Deixar coure deu minuts a foc mig.
-
PAS 3
Afegir-hi el conill, els pèsols,el tomàquets i les carxofes. Rectificar de sal, tapar i retirar del foc. Portar-ho al forn i coure.ho 20 minuts. Retira i disposar el pebrot a tires. Servir en la mateixa safata.