CONILL AMB SAMFAINA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CONILL AMB SAMFAINA

  • PAS 1

    Posar oli d'oliva en una cassola i sofregir el conill, que haurem tallat a quarts. Condimentar-lo amb AVECREM CARN.

  • PAS 2

    Quan estigui sofregit, abocar-hi el vas de vi i quan s'hagi evaporat l'alcohol hi posem la ceba tallada en juliana.

  • PAS 3

    Un cop daurada la ceba, posar-hi la resta de verdures, que haurem tallat a trossets petits, i les cullerades de tomàquet triturat. Rectificar de sal i pebre.

  • PAS 4

    Quan les verdures estiguin toves retirar i servir calent. Es pot acompanyar d'arròs blanc o patates fregides.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online