Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
Com fer CONILL EN SALSA D'OLIVES
-
PAS 1
Talar la ceba a rodanxes. Pelar i retirar les llavors del tomàquet i picar. Tallar la ceba a rodanxes. Pelar i retirar les llavors del tomàquet i picar-lo ben petit. Reservar-lo.
-
PAS 2
Fregir la ceba en l'oli fins que estigui transparent. Retirar-la i reservar-la. En el mateix oli daura el conill uns minuts, afegir-hi les herbes i el vi, deixar-lo reduir i afegir-hi un altre cop les cebes i el tomàquet picat.
-
PAS 3
Remenar uns minuts i afegir-hi el Caldo de Polalstre Gallina Blacna. Tapar i deixar coure a foc mig baix durant 45 minuts. Mentres, partir les olives per la meitat. Afegir-les als 45 minuts de cocció, tapar-les un altre cop i deixar-es uns altres 45 minuts. Servir amb patates rostides o fregides.