CREMA CATALANA

  • 20-40
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA CATALANA

  • PAS 1

    Bullir la llet amb la canyella i la pell de la llimona. Deixar refredar.

  • PAS 2

    Barrejar els rovells amb el sucre i afegir-hi el midó dissolt en una mica de llet freda. Afegir-hi la llet colada i posar-ho al foc. Remenar i coure sense deixar que arribi a bullir. Un cop freda, posar-hi el sucre per sobre i cremar-lo.

  • PAS 3

    Barrejar els rovells amb el sucre i afegir-hi el midó dissolt en una mica de llet freda.

  • PAS 4

    Afegir-hi la llet colada i posar-ho al foc. Remenar i coure sense deixar que arribi a bullir.

  • PAS 5

    Un cop freda, posar-hi el sucre per sobre i cremar-lo.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online