FAVES A LA CATALANA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer FAVES A LA CATALANA

  • PAS 1

    Coure les faves en un recipient amb aigua i una pastilla d'Avecrem Carn -30% de sal. Quan estiguin a mitja cocció treure'n l'aigua, deixant només la necessària per a cobrir-les.

  • PAS 2

    En una paella ofegar els alls pelats i aixafats, la ceba picada, el Tomàquet Fregit Gallina Blanca i el manat d'herbes.

  • PAS 3

    Afegir-hi l'aiguardent, les faves amb l'aigua reservada, la butifarra negra a rodanxes, el bacon a dauets i condimentar-ho tot amb l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolada. Remenar-ho tot i deixar-ho coure a foc lent, fins que estiguin tendres, uns 20 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online