CREMA CATALANA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA CATALANA

  • PAS 1

    Posar la llet a bullir amb la pell de la llimona i una branqueta de canyella. Quan comenci a bullir retirar del foc.

  • PAS 2

    Mentres, posar en un bol els 6 rovells d'ou, el sucre, la farina i la fècula d'arròs, afegint-hi la llet ja bullida.

  • PAS 3

    Barrejar-ho tot bé, passar-ho per un tamís i posar-ho en un recipient a foc lent sense deixar de remenar la crema, fins que quedi ben espessa i vigilant que no s'enganxi o es facin grumolls.

  • PAS 4

    Llavors s'aboca la crema en una safata, es deixa refredar i s'hi tira força sucre per sobre, cremant-lo després amb una paleta de ferro roent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online