MOLLS A LA CATALANA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MOLLS A LA CATALANA

  • PAS 1

    Tallar els tomàquets a quarts i picar els grans d'all i la ceba. En una cassola de fons gruixut, sofregir la ceba picada. Afegir-hi els tomàquets i els allis i deixar que cogui durant uns 20 minuts.

  • PAS 2

    Passar aquest sofregit per la batedora. En una paella, fregir els molls en oli ben calent mirant que no es cremin. Condimentar-los amb un pessic de Sazonador Avecrem Ajo y Perejil Granulado.

  • PAS 3

    Posar-los en una safata de forn, cobrir-los amb la salsa de tomàquet, escampar-hi el julivert per sobre i deixar-ho coure al voltant de 10 minuts. Servir acompanyat d'arròs blanc cobert amb la salsa.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online