CREMA D'AMETLLES AMB PERNIL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA D'AMETLLES AMB PERNIL

  • PAS 1

    En una olla ofegar les ametlles en una mica de mantega durant uns minuts. Afegir-hi el xerès i el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Condimentar amb un pessic de pebre i nou moscada al gust.

  • PAS 2

    Apart, preparar la beixamel Mi Salsa Bechamel (seguint les indicacions del sobre) i afegir-la al caldo sense deixar de remenar amb un batedor de varilles. Mantenir a foc lent durant 2-3 minuts més.

  • PAS 3

    Mentres, a la sopera, posar els rovells d'ou i la culleradeta de mantega i anar-hi afegint a poc a poc la sopa sense deixar de batre suaument. Servir de seguida amb pernil serrà ben picat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online