CREMA D'AMETLLES AMB PERNIL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA D'AMETLLES AMB PERNIL

  • PAS 1

    En una olla ofegar les ametlles en una mica de mantega durant uns minuts. Afegir-hi el xerès i el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Condimentar amb un pessic de pebre i nou moscada al gust.

  • PAS 2

    Apart, preparar la beixamel Mi Salsa Bechamel (seguint les indicacions del sobre) i afegir-la al caldo sense deixar de remenar amb un batedor de varilles. Mantenir a foc lent durant 2-3 minuts més.

  • PAS 3

    Mentres, a la sopera, posar els rovells d'ou i la culleradeta de mantega i anar-hi afegint a poc a poc la sopa sense deixar de batre suaument. Servir de seguida amb pernil serrà ben picat per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online