CREMA D'ARRÒS AMB MÓRES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA D'ARRÒS AMB MÓRES

  • PAS 1

    Rentar l'arròs i escórre'l. Obrir la beina de vainilla per la meitat.

  • PAS 2

    En un pot bullir la llet, la vainilla i afegir-hi l'arròs. Tapar i deixar coure a foc lent 30 minuts vigilant que no s'enganxi. Retirar la vainilla i afegir-hi el sucre. Deixar refredar.

  • PAS 3

    Rentar les fruites i coure-les a foc lent durant 10 minuts en 100 ml d'aigua. Passar pel colador xinès, posar-ho un altre cop al foc i reduir una mica, afegir-hi sucre glas. Deixar refredar. Muntar la nata i barrejar amb l'arròs. Deixar refredar a la nevera. Servir en copes la crema d'arròs i regar-la amb la salsa de móres.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online