Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CREMA DE BLEDES AMB FORMATGE
-
PAS 1
Pelar i rentar les patates i les bledes, tallar-les a trossos irregulars. Tot seguit pelar el porro, rentar-lo a sota l'aixeta i tallar-lo a rodanxes mitjanes.
-
PAS 2
Ofegar el porro en una olla amb la mantega, remenant amb una cullera de fusta sense deixar que agafi color. Afegir-hi les bledes i les pataes. Cobrir amb el Caldo de Verdures Gallina Blanca. Salar lleugerament i deixar coure a foc mig i tapat durant 30 minuts.
-
PAS 3
Triturar el conjunt fins reduir-lo a una crema fina (si cal, colar-lo). Afegir-hi la nata i escalfar un altre cop.
-
PAS 4
Condimentar amb pebre, nou moscada i repartir en cassoletes individuals. Decorar-les amb el formatge fresc i servir.