TURBOT AMB BLEDES EN SALSA DE LLIMONA

 • 20-40
 • Media
 • 4

Ingredients

 • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

  100% natural, sabor casero

Com fer TURBOT AMB BLEDES EN SALSA DE LLIMONA

 • PAS 1

  Escalfar una olla amb 2 litres d'aigua, una mica de sal, una fulla de llorer, mitja ceba, un tros de porro i una branqueta de julivert. Coure-hi el turbot sencer, sense les tripes, uns 10 minuts aproximadament, segons la mida del peix. Treure'l amb molt de compte, deixar-lo refredar una mica, treure-li la pell i separar els lloms (n'han de sortir 4, 2 de cada costat). Reserva la carn i descartar la resta del peix.

 • PAS 2

  Preparar el farciment picant la ceba i l'all pelats 10 segons a velocitat 4. Afegir-hi el pernil a dauets i els xampinyons. Programar 3 segons a velocitat 3. Afegir-hi l'oli i cuinar 5 minuts a 100ºC, velocitat 1. Reservar. Coure en aigua les bledes uns 3-4 minuts. Escórrer, reservar la base de les fulles (les penques) per a decorar. Posar les fulles de bleda esteses a sobre de paper film. Cobrir-les amb dos lloms de turbot, tapar amb el farciment de xampinyons del pas anterior, cobrir amb els altres dos lloms i més fulles de bleda. Tancar amb paper film el peix, que ha de quedar totalment embolicat en fulles de bleda.

 • PAS 3

  Preparar el farciment picant la ceba i l'all pelats 10 segons a velocitat 4. Afegir-hi el pernil a dauets i els xampinyons. Programar 3 segons a velocitat 3. Afegir-hi l'oli i cuinar 5 minuts a 100ºC, velocitat 1. Reservar.

 • PAS 4

  Per a la salsa escalfar el caldo de peix amb el suc i la ratlladura de llimona 5 minuts a temperatura Varoma, velocitat 2, amb el broc destapat perquè evpori i redueixi una mica. Afegir-hi la nata, sal pebre blanc i deixar coure uns altres 2 minuts a 100º, velocitat 2. Escalfar el turbot embolicat en film transparent en el recipient Varoma 5 minuts, a temperatura varoma, velocitat 3. Treure el film amb compte i servir amb la salsa de llimona calenta i les penques de bleda reservades, lleugerament saltades a la paella.

 • PAS 5

  Coure en aigua les bledes uns 3-4 minuts. Escórrer, reservar la base de les fulles (les penques) per a decorar. Posar les fulles de bleda esteses a sobre de paper film. Cobrir-les amb dos lloms de turbot, tapar amb el farciment de xampinyons del pas anterior, cobrir amb els altres dos lloms i més fulles de bleda. Tancar amb paper film el peix, que ha de quedar totalment embolicat en fulles de bleda.

 • PAS 6

  Per a la salsa escalfar el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca amb el suc i la ratlladura de llimona 5 minuts a temperatura Varoma, velocitat 2, amb el broc destapat perquè evpori i redueixi una mica. Afegir-hi la nata, sal pebre blanc i deixar coure uns altres 2 minuts a 100º, velocitat 2.

 • PAS 7

  Escalfar el turbot embolicat en film transparent en el recipient Varoma 5 minuts, a temperatura varoma, velocitat 3. Treure el film amb compte i servir amb la salsa de llimona calenta i les penques de bleda reservades, lleugerament saltades a la paella.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online