CREMA DE BROQUIL I AMETLLES

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA DE BROQUIL I AMETLLES

  • PAS 1

    Rentar els ramets de bròquil, eliminant el tronc més dur. Posar-los a coure en una olla amb 2 litres d'aigua amb sal i uns comins. Quan comenci a bullir abocar el bròquil i deixar-lo coure a foc mig durant 20 minuts. Passat aquest temps colar-lo i deixar-lo escórrer a sobre d'un colador.

  • PAS 2

    Pelar el porro, retirar-ne l'extrem i rentar-lo. Picar-lo en juliana. En una cassola ampla posar a ofegar la mantega, afegir-hi el porro i la patata tallada a trossets. Estofar-ho 5 minuts. Afegir-hi el bròquil cuit i picat i després el Caldo Suau de Gallina i Verdures Gallina Blanca. Tapar i deixar-ho coure a foc mig durant mitja hora amb una culleradeta de sal.

  • PAS 3

    Passar la crema per una batedora fins deixar-la fina i també per un colador xinès. Afegir-hi la nata líquida i rectificar de sal i pebre. Abocar-lo en una sopera de ceràmica que pugui anar al forn i escampar-hi per sobre les ametlles en pols. Remenar bé i decorar amb les ametlles a làmines i un pessic de nou moscada ratllada. Gratinar 5 minuts abans de servir i decorar amb una branqueta de bròquil.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online