SÍPIA I ROSSELLONES EN SALSA D'AMETLLES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer SÍPIA I ROSSELLONES EN SALSA D'AMETLLES

  • PAS 1

    Posar oli en una paella. Abocar-hi la ceba tallada a dauets i els alls a trossets. Quan comencin a daurar-se afegir-hi el pa tallat a trossos, la caiena i les ametlles. Quan el pa estigui dauradet treure'l i posar-lo al vas de la batedora. Afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30 % de sal i triturar-ho tot. Mentres, posar a l'olla exprés un rajolí d'oli i abocar-hi la sípia. Donar-li unes voltes i abocar-hi el preparat que s'ha triturat a la batedora. Afegir-hi la llauna de cervesa i tancar l'olla exprés. Quan pugi el piu comptar 10 minuts a foc baix. Quan es pugui obrir l'olla afegir-hi les rossellones i sense tapa esperar que s'obrin totes. Abocar-ho al plat i decorar-ho per sobre amb una mica de julivert picat. Si no es té olla exprés la sípia s'ha de coure 30 minuts a foc baix.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online