ROSSELLONES EN SALSA DE CARXOFES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ROSSELLONES EN SALSA DE CARXOFES

  • PAS 1

    Deixar les rossellones amb sal gruixuda en aigua 12 hores, canviant l'aigua almenys una vegada. Pelar les carxofes deixant el cor i fregar-lo amb suc de llimona. Posar un pot amb mig litre d'aigua a bullir i blanquejar les carxofes cinc minuts en aigua (a fora del foc). Deixar escórrer.

  • PAS 2

    En una cassola de fang ofegar una ceba picada amb un raig d'oli, l'all picat i els daus de pernil. Quan estigui transparent afegir-hi les carxofes i saltar-ho 5 minuts, afegint-hi el vaset de vi blanc.

  • PAS 3

    Llençar l'aigua de les rossellones, rentar-les i abocar-les a la cassola. Afegir-hi el safrà i el Caldo Vegetal Gallina Blanca amb la farina dissolta. Fer bullir a foc suau remenant l'olla amb dos draps per a no cremar-se per a lligar la salsa. Salpebrar i deixar que les rossellones es vagin obrint lentament. Retirar i deixar reposar una hora abans de servir. Escalfar suaument una altra vegada, remenant la cassola perquè no s'enganxi, i servir a la mateixa cassola de fang.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online