Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer ROSSELLONES EN SALSA DE CARXOFES
-
PAS 1
Deixar les rossellones amb sal gruixuda en aigua 12 hores, canviant l'aigua almenys una vegada. Pelar les carxofes deixant el cor i fregar-lo amb suc de llimona. Posar un pot amb mig litre d'aigua a bullir i blanquejar les carxofes cinc minuts en aigua (a fora del foc). Deixar escórrer.
-
PAS 2
En una cassola de fang ofegar una ceba picada amb un raig d'oli, l'all picat i els daus de pernil. Quan estigui transparent afegir-hi les carxofes i saltar-ho 5 minuts, afegint-hi el vaset de vi blanc.
-
PAS 3
Llençar l'aigua de les rossellones, rentar-les i abocar-les a la cassola. Afegir-hi el safrà i el Caldo Vegetal Gallina Blanca amb la farina dissolta. Fer bullir a foc suau remenant l'olla amb dos draps per a no cremar-se per a lligar la salsa. Salpebrar i deixar que les rossellones es vagin obrint lentament. Retirar i deixar reposar una hora abans de servir. Escalfar suaument una altra vegada, remenant la cassola perquè no s'enganxi, i servir a la mateixa cassola de fang.