Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Com fer CARXOFES FARCIDES EN SALSA CLARA
-
PAS 1
Netejar les carxofes, eliminant-ne la tija i les fulles durex i deixant només el cor, més tendre i de color verd clar. Ruixar amb suc de llimona perquè no es tornin negres. Posar una olla amb aigua i coure al vapor les carxofes, tapant l'olla durant 10 minuts. Deixar refredar en un escorredor.
-
PAS 2
Tallar la llenca de pernil a daus menuts i batre els ous. Farcir les carxofes amb el pernil i passar-les per farina i ou. fregir-les en oli ben calent, daurant-les per ambdós costats i reservar-les en un safata. Pelar també les patates i tallar-les a rodanxes d'un dit de gruix. Passar-les per farina i ou i fregir-les.
-
PAS 3
Pelar i picar la ceba a quadradets menuts i ofegar-la en una cassona amb un fons d'oli, remenant perquè no es cremi. Quan la ceba estigui ben transparent, col.locar-hi les rodanxes de papata i les carxofes per sobre. Regar amb el vi o una mica de caldo o aigua per a lligar la salsa. Condimentar amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollastre, tapar deixant coure 20-30 minuts a foc suau. Deixar reposar abans de servir el plat.