ROSSELLONES EN SOPA D'ARRÒS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ROSSELLONES EN SOPA D'ARRÒS

  • PAS 1

    Posar les rossellones durant due hores en un bol amb aigua freda i sall perquè eliminin la sorra. Pelar i picar la ceba ben fina. Rentar i picar l'alfàbrega.

  • PAS 2

    Escaldar l'oli en una olla ampla i estofar la ceba amb l'alfàbrega. Quan estigui transparent afegir-hi l'arròs, el Caldo de Peix Gallina Blanca i el tomàquet. Salpebrar i deixar que cogui a foc mig fins que l'arròs estigui fet.

  • PAS 3

    Afegir-hi les rossellones i retirar del foc l'olla quan aquestes s'obrin.

  • PAS 4

    Repartir als plats, decorar amb unes fulles d'alfàbrega i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online