CREMA DE CARBASSÓ AL ROQUEFORT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Informació nutricional

  • Energia

    197,20kcal

  • Hidrats

    23,74g

  • Proteïnes

    12,74g

  • Greixos

    63,52g

Com fer CREMA DE CARBASSÓ AL ROQUEFORT

  • PAS 1

    En una cassola abocar l'oli, la ceba i l'all picats i els carbassons pelats i tallats a rodanxes fines. Ofegar a foc lent durant 15 minuts.

  • PAS 2

    Afegir el Caldo de Pollo Gallina Blanca als carbassons deixar-los coure durant 20 minuts.

  • PAS 3

    Passar per la batedora amb la resta d'ingredients i servir calent o fred amb trossets de pa fregit.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online