Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CREMA DE CLOÏSSES AMB CIBOULET
-
PAS 1
Posar ls cloïsses en un bol amb aigua durant 2 hores perquè deixin anar la sorra. Netejar i tallar en julianan fina els porros. Pelar i picar ben petit l'all. Pelar i tallar a trossos les patates. Rentar i picar les herbes aromàtiques.
-
PAS 2
Ofegar els porros en una olla amb mantega a foc mig. Quan estiguin transparents afegir-hi l'all i el julivert. Salpebrar i afegir-hi les patates i les cloïsses. Regar amb el Caldo de Peix Gallina Blanca, tapar i deixar que cogui fins que les patates estiguin tendres.
-
PAS 3
Retirar les cloïsses de l'olla i reservar calentes. Afegir-hi la nata i triturar.
-
PAS 4
Omplir 4 recipients amb la crema, repartir les cloïsses i escampar-hi per sobre el ciboulet.