CREMA DE CLOÏSSES AMB CIBOULET

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE CLOÏSSES AMB CIBOULET

  • PAS 1

    Posar ls cloïsses en un bol amb aigua durant 2 hores perquè deixin anar la sorra. Netejar i tallar en julianan fina els porros. Pelar i picar ben petit l'all. Pelar i tallar a trossos les patates. Rentar i picar les herbes aromàtiques.

  • PAS 2

    Ofegar els porros en una olla amb mantega a foc mig. Quan estiguin transparents afegir-hi l'all i el julivert. Salpebrar i afegir-hi les patates i les cloïsses. Regar amb el Caldo de Peix Gallina Blanca, tapar i deixar que cogui fins que les patates estiguin tendres.

  • PAS 3

    Retirar les cloïsses de l'olla i reservar calentes. Afegir-hi la nata i triturar.

  • PAS 4

    Omplir 4 recipients amb la crema, repartir les cloïsses i escampar-hi per sobre el ciboulet.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online