Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
Com fer CREMA DE GAMBES
-
PAS 1
Pelar les gambes i reservar apart. Sofregir les closques amb oli en una olla junt amb les verdures picadetes, i quan estiguin tendres i daurades afegir-hi el pebre vermell i el tomàquet i deixar sofregir de 6 a 8 minuts.
-
PAS 2
Afegir el brandy, deixar evaporar l'alcohol i regar amb 1 litre i mig de Caldo de peix GALLINA BLANCA. Tancar l'olla i esparar que pugi la pesa. Llavors comptar un minut i apagar.
-
PAS 3
Quan la pesa baixi triturar-ho tot i colar-ho. Afegir la vichyssoise GALLINA BLANCA diluïda en una mica de caldo fred i deixar bullir uns minuts. En el moment de servir afegir-hi la nata.