CREMA DE GAMBES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE GAMBES

  • PAS 1

    Pelar les gambes i reservar apart. Sofregir les closques amb oli en una olla junt amb les verdures picadetes, i quan estiguin tendres i daurades afegir-hi el pebre vermell i el tomàquet i deixar sofregir de 6 a 8 minuts.

  • PAS 2

    Afegir el brandy, deixar evaporar l'alcohol i regar amb 1 litre i mig de Caldo de peix GALLINA BLANCA. Tancar l'olla i esparar que pugi la pesa. Llavors comptar un minut i apagar.

  • PAS 3

    Quan la pesa baixi triturar-ho tot i colar-ho. Afegir la vichyssoise GALLINA BLANCA diluïda en una mica de caldo fred i deixar bullir uns minuts. En el moment de servir afegir-hi la nata.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online