CREMA RÀPIDA DE GAMBES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA RÀPIDA DE GAMBES

  • PAS 1

    Pelar les gambes i reservar-les. En una olla a pressió sofregeixo les pells i els caps de les gambes junt amb les verdures picadetes. Quan estiguin ben tendres afegir-hi el pebre vermell i el tomàquet. Deixar-ho coure de 6 a 8 minuts. Afegir el brandy, deixant evaporar l'alcohol, i regar amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca(**).

  • PAS 2

    Tancar l'olla i esperar que pugui la pesa. Comptar un minut i apagar. Truturar-ho tot i afegir la farina de blat dissolta en una mica de caldo. Deixar bullir uns minuts i afegir-hi la nata.

  • PAS 3

    A part, saltejar les gambes i servir-les d'acompanyament. Ja està llest un plat complert i exquisit. Amb aquesta crema quedaràs com una reina amb els teus convidats sense haver-te hagut de passar hores a la cuina. Prova-la!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online