CREPS FARCIDES DE PERNIL I BRIE

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CREPS FARCIDES DE PERNIL I BRIE

  • PAS 1

    Posar en un bol ample la llet, la farina, els ous, la mantega, l'alfàbrega i el parmesà. Condimentar amb Avecrem Fines Herbes i barrejar-ho tot amb l'ajuda d'una batedora.

  • PAS 2

    Untar amb mantega i escalfar una paella antiadherent a foc mig, afegir-hi dues cullerades de massa i anar-hi daurant els creps dos minuts per costat. Repetir l'operació fins acabar la massa i reservar calentes.

  • PAS 3

    Preescalfar el forn a 200 °C. Distribuir a la safata de forn ell pernil, els tomàquets a rodanxes condiimentats amb sal i sucre. Regar amb oli d'oliva i coure al forn durant 8 minuts fins que el pernil estigui cruixent. Farcir les creps amb els tomàquets, el formatge brie i el pernil. Servir calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online