CRESTES DE CARN

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Verduras Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer CRESTES DE CARN

  • PAS 1

    Preparació de la massa: en una cassola es posa a escalfar l'aigua amb el vi, la sal i la mantega. Quan comenci a bullir barregem la farina sense gluten fins que es faci una massa homogènia. Tapem amb un drap humit i deixem reposar durant 20 minuts.

  • PAS 2

    En una paella ofegar amb una mica d'oli el pot de Sofrito de Tomate y Verduras Gallina Blanca(**). Deixar reduir uns minuts. Afegir el pessic de sucre i de sal, la tonyina i els ous durs picats. Deixar refredar.

  • PAS 3

    Un cop reposada la massa, espolvorejar la farina sense gluten sobre una superfície plana, i es lamina amb un rodet fins que quedi una massa fina. Tallar cercle (podem fer servir un got o un plat petit com a motllo). Farcir els cercle de massa amb el preparat, pintar amb una mica d'aigua els laterals de la pasta i tancar pressionant amb una forquilla.

  • PAS 4

    Fregir en oli abundant calent, (també es poden posar al forn pintant la superfície amb ou batut, a 200ºC durant 10-12 minuts). Servir calentes o fredes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online