Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer CRESTES DE CARN
-
PAS 1
Tallar la carn amb el ganivet a trossos petits. Posar el sofregit de ceba a fregir i afegir-hi la carn, s'hi dónen unes voltes perquè no quedi seca i s'hi afegeix el Tomate Frito Gallina Blanca, l'orenga, el pebre i la pastilla d'Avecrem Carn ben esmicolada. Opcionalment s'hi poden posar olives i unes llenques de formatge. Remenar perquè els ingredients es barregin i treure-ho del foc.
-
PAS 2
En un bol, posar l'oli, la cervesa i la sal junt amb la farina. Amassar-ho bé, fins que la massa no s'enganxi als dits. Fer les crestes, farcir-les i pintar-les amb ou. Posar-les al forn precalentat 10 minuts, fins que estiguin daurades. Una 1/2 hora aprox. També es poden fregir.