CURRY DE CARBASSÓ EN AMANIDA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CURRY DE CARBASSÓ EN AMANIDA

  • PAS 1

    Pelar i tallar els carbassons a daus petits. Rentar, centrifugar les fulles d'enciam i tallar-les en juliana.

  • PAS 2

    Pelar i ratllar les pastanagues. Tallar a tires el pernil.

  • PAS 3

    Per a preparar la vinagreta barrejar en un recipient el iogurt amb el curry, la mostassa i un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i anar-hi afegint l'oli en forma de fil i sense deixar de remenar amb una cullera.

  • PAS 4

    Muntar l'amanida posant a cada plat un fons de fulles d'enciam i per sobre alternar les verdures, el pernil i per sobre abocar-hi la vinagreta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online