DOLÇ DE FIGUES I TARONJA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer DOLÇ DE FIGUES I TARONJA

  • PAS 1

    Rentar bé les figues, retira les tiges i partir-les en quatre trossos. Triturar-les fins a fer-ne puré exprement un raig de llimona i afegint-hi la ratlladura de taronja.

  • PAS 2

    Preparar un almívar fluix: posar el sucre i l'aigua en un pot amb el pal de canyella. Llavors, bullir a foc mig durant 10 minuts i retirar la canyella.

  • PAS 3

    Afegir el puré de figues i el rajolí d'anís. Remenar amb una cullera de fusta fins que comenci a bullir, abaixar el foc i deixar coure suaument fins que el puré comenci a espessir (no massa, ja que quan es refredi sempre quedarà més espès).

  • PAS 4

    Guardar en pots de vidre i coure per a eliminar l'aire. Es pot fer servir per acompanyar carns o postres.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online