DOLÇ PER A REGALAR

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer DOLÇ PER A REGALAR

  • PAS 1

    Estendre el massapà a sobre d'una superfície coberta amb una mica de sucre glas, fins un gruix de cinc mil.límetres.

  • PAS 2

    Tallar la meitat del passapà en 15 cercles una mica més grans que el diàmetre de les cireres i l'altra meitat en rectangles més grans que els talls de taronja. Embolicar cada cirera i cada tros de taronja confitada a cada tall de massapà. Unir bé els extrems. Posar-los en una safata, sense apilar, cobrir amb film i refrigerar almenys una hora.

  • PAS 3

    Fondre al bany María la xocolata. Treure-la del foc però mantenint-la tèbia i banyar en la xocolata cada cirera i taronja. Deixar assecar en una reixeta i posar en càpsules individuals de bombons. Posar els bombons en caixes de regal.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online