EMBOTIT DE LLUÇ A LA LLIMONA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer EMBOTIT DE LLUÇ A LA LLIMONA

  • PAS 1

    Condimentar els filets de peix amb AVECREM PEIX i nou moscada. Col.locar-los en una safata de forn doblegats per la meitat, ruixar-los amb la meitat de la llimona, la pell de la llimona ratllada, aigua i cuinar-ho al forn durant uns 20 minuts. Deixar-ho refredar.

  • PAS 2

    Cobrir-los amb unes fulletes de romaní. Col.locar-los en una safata i a sobre de cada filet posar-hi mig ou dur.

  • PAS 3

    Barrejar la maionesa amb la mostassa i unes cullerades de suc de llimona i salsejar el peix de manera abundant.

  • PAS 4

    Farcir els tomquets amb caviar prèviament condimentat amb suc de llimona i acompanyar a la font amb el peix. Decorar amb branquetes de romaní, rodanxes de llimona i acompanyar amb amanida d'api. Molt bo!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online