Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer EMBOTIT DE LLUÇ A LA LLIMONA
-
PAS 1
Condimentar els filets de peix amb AVECREM PEIX i nou moscada. Col.locar-los en una safata de forn doblegats per la meitat, ruixar-los amb la meitat de la llimona, la pell de la llimona ratllada, aigua i cuinar-ho al forn durant uns 20 minuts. Deixar-ho refredar.
-
PAS 2
Cobrir-los amb unes fulletes de romaní. Col.locar-los en una safata i a sobre de cada filet posar-hi mig ou dur.
-
PAS 3
Barrejar la maionesa amb la mostassa i unes cullerades de suc de llimona i salsejar el peix de manera abundant.
-
PAS 4
Farcir els tomquets amb caviar prèviament condimentat amb suc de llimona i acompanyar a la font amb el peix. Decorar amb branquetes de romaní, rodanxes de llimona i acompanyar amb amanida d'api. Molt bo!