ENTREPANS DE TONYINA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ENTREPANS DE TONYINA

  • PAS 1

    Escórrer bé la tonyina i esmicolar-la en un bol. Pelar i picar la ceba tant petita com sigui possible i afegir-hi la tonyina i el julivert picat. Tritura les tàperes en un morter i afegir-les a la barreja anterior, molent una mica de pebre a sobre de la barreja. Remenar bé amb una cullera perquè quedi ben premsat, com una pasta.

  • PAS 2

    Eliminar la crosta del pa i untar cada llesca extenent el farcit amb una espàtula o ganivet. Posar una llesca a sobre de l'altra fent entrepans i tallar-los fent 4 triangles de cada peça. A més, apretar bé amb el palmell de la ma perquè s'enganxin una mica.

  • PAS 3

    Batre els ous amb la llet en un bol i afegir-hi un pessic d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i nou moscada. Arrebossar cada triangle en la barreja fins que s'empapi del líquid. Mentres, posar una paella amb un fons d'oli d'oliva al foc. Quan estigui ben calenta anar fregint els entrepans pels dos costats deixant-los escórrer, quan ja estiguin ben daurats i cruixens, a sobre d'un paper absorvent. Servir acabats de fer i amb julivert picat escampat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online