ESCABETX DE GALL DINDI

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Informació nutricional

  • Energia

    327,95kcal

  • Hidrats

    8,01g

  • Proteïnes

    34,40g

  • Greixos

    57,59g

Com fer ESCABETX DE GALL DINDI

  • PAS 1

    Condimentar el gall dindi amb un pessic de sal i pebre, daurar-lo en l’oli i reservar-lo.

  • PAS 2

    Ofegar les pastanagues i afegir el sofregit de ceba en el mateix oli. Afegir-hi el pit de gall dindi, el vinagre, el Caldo de Pollo Gallina Blanca i coure’l a foc molt lent uns 40 minuts.

  • PAS 3

    Retirar-lo del foc i deixar-lo refredar. Laminar el gall dindi i servir-lo amb una mica de la mateixa salsa i decorar-lo amb una juliana de pastanaga crua i ciboulet.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online