ESCABETX DE GALL DINDI

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer ESCABETX DE GALL DINDI

  • PAS 1

    Tallar els pits de gall dindi a filets. Pelar la ceba, partida per la meitat, i clavar-li els claus d'espècie.

  • PAS 2

    Pelar la pastanaga i tallar-la a rodanxes.

  • PAS 3

    En una cassola ampla posar els filets de gall dindi amb la ceba, la pastanaga, els alls, pebre, farigola i llorer. Afegir-hi l'oli, el vinagre, el caldo i dues pastilles d'AVECREM POLLASTRE ben esmicolades.

  • PAS 4

    Tapar i coure a foc lent una hora i mitja aproximadament. Deixar refredar i esperar 48 hores abans de consumir. Servir tebi o a temperatura ambient.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online