ESPAGUETIS DUES SALSES

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ESPAGUETIS DUES SALSES

  • PAS 1

    Coure els espaguetis Tradición El Pavo tal com indica el paquet. Salsa de poma: Posar la mantega en una paella a foc suau i afegir-hi la poma tallada a rodanxes fines. Quan estigui gairebé transparent afegir-hi el tomàquet. Deixar sofregir i afegir-hi la nata. Condimentar amb Avecrem Pollo i una mica de sucre.

  • PAS 2

    Salsa picantona: Sofregir en oli els alls picats i el bitxo. Afegir-hi el tomàquet i deixar-ho fregir. Condimentar-ho amb Avecrem Pollo i escampar-hi una mica d'orenga per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online