ESPAGUETIS MAREA NEGRA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer ESPAGUETIS MAREA NEGRA

  • PAS 1

    Coure els espaguetis al dente amb una pastila d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Escórre'ls i saltar-los en una paella amb la mantega i la tinta del calamar, desfeta amb una mica d´aigua calenta.

  • PAS 2

    Coure els espaguetis al dente amb una pastila d' Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco. Escórre'ls i saltar-los en una paella amb la mantega i la tinta del calamar, desfeta amb una mica d´aigua calenta.

  • PAS 3

    A part, en una cassola, saltejar el Sofregit de Ceba en Trossos i saltar els daus de calamar. Quan estiguin daurats, famblejar-los amb el conyac i afegir-hi el Tomàquet Fregit en Trossos i una mica d'aigua, si cal. Condimentar amb l'altra pastilla d' Avecrem i deixar coure fins que el calamar estigui tendre.

  • PAS 4

    A part, en una cassola, saltejar el Sofregit de Ceba en Trossos i saltar els daus de calamar. Quan estiguin daurats, famblejar-los amb el conyac i afegir-hi el Tomàquet Fregit en Trossos i una mica d'aigua, si cal. Condimentar amb l'altra pastilla d' Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco i deixar coure fins que el calamar estigui tendre.

  • PAS 5

    Regar els espaguetis amb aquesta salsa i servir-los. Es poden servir els espaguetis en forma de corona i la salsa al mig.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online