Ingredients
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
Com fer ESPAGUETIS MAREA NEGRA
-
PAS 1
Coure els espaguetis al dente amb una pastila d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Escórre'ls i saltar-los en una paella amb la mantega i la tinta del calamar, desfeta amb una mica d´aigua calenta.
-
PAS 2
Coure els espaguetis al dente amb una pastila d' Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco. Escórre'ls i saltar-los en una paella amb la mantega i la tinta del calamar, desfeta amb una mica d´aigua calenta.
-
PAS 3
A part, en una cassola, saltejar el Sofregit de Ceba en Trossos i saltar els daus de calamar. Quan estiguin daurats, famblejar-los amb el conyac i afegir-hi el Tomàquet Fregit en Trossos i una mica d'aigua, si cal. Condimentar amb l'altra pastilla d' Avecrem i deixar coure fins que el calamar estigui tendre.
-
PAS 4
A part, en una cassola, saltejar el Sofregit de Ceba en Trossos i saltar els daus de calamar. Quan estiguin daurats, famblejar-los amb el conyac i afegir-hi el Tomàquet Fregit en Trossos i una mica d'aigua, si cal. Condimentar amb l'altra pastilla d' Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco i deixar coure fins que el calamar estigui tendre.
-
PAS 5
Regar els espaguetis amb aquesta salsa i servir-los. Es poden servir els espaguetis en forma de corona i la salsa al mig.