FIDEUÀ NEGRA amb PESÒLS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FIDEUÀ NEGRA amb PESÒLS

  • PAS 1

    Saltar lleugerament el pebrot a la paella, jut amb els pèsols. Afegir-hi els calamarsets picats. Condimentar amb l'Avecrem All i Julivert i quan s'evapori l'aigua que deixen anar, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca. Ofegar.

  • PAS 2

    Regar amb 750 ml de Caldo de Pescado Gallina Blanca (en reservem una mica per a afegir-lo al morter amb el safrà i les bosses de tinta),

  • PAS 3

    Afegir els fideus i deixar-ho coure a foc fort durant 10 minuts, apagar, deixar reposar 2 minuts i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online