Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
Com fer FIDEUÀ NEGRA
-
PAS 1
Saltejar lleugerament en una paella el pebrot. Després afegir el calamar picat i assaonat amb Avecrem Ajo y Perejil Granulado. Quan s'hagi evaporat tota l'aigua que deixa anar, afegir-hi la ceba picada i després el Tomate Frito 100% Natural Gallina Blanca.
-
PAS 2
A continuación, abocar-hi els fideus amb 750 ml de Caldo Casero de Pescado 100% Natural de Gallina Blanca ja calent. En una tasseta, deixatar la tinta i el safrà amb el brou restant i incorporar a la paella.
-
PAS 3
Deixar coure a foc viu durant 10 minuts. Després apagar el foc i deixar en repòs durant 2 minuts. Ja està llest per a servir.