FIDEUÀ NEGRA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FIDEUÀ NEGRA

  • PAS 1

    Saltejar lleugerament en una paella el pebrot. Després afegir el calamar picat i assaonat amb Avecrem Ajo y Perejil Granulado. Quan s'hagi evaporat tota l'aigua que deixa anar, afegir-hi la ceba picada i després el Tomate Frito 100% Natural Gallina Blanca.

  • PAS 2

    A continuación, abocar-hi els fideus amb 750 ml de Caldo Casero de Pescado 100% Natural de Gallina Blanca ja calent. En una tasseta, deixatar la tinta i el safrà amb el brou restant i incorporar a la paella.

  • PAS 3

    Deixar coure a foc viu durant 10 minuts. Després apagar el foc i deixar en repòs durant 2 minuts. Ja està llest per a servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online