Ingredients
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Informació nutricional
-
Energia
652,66kcal
-
Hidrats
11,23g
-
Proteïnes
23,78g
-
Greixos
64,99g
Com fer ESTOFAT DE GALL DINDI
-
PAS 1
Condimentar el gall dindi amb l'Avecrem Caldo de Pollo Granulado, enfarinar-lo i daura-lo en oli. Afegir-hi els alls sencers, les pastanagues tallades a rodanxes fines i el vi blanc. Deixar que s'evapori.
-
PAS 2
Afegir el Caldo de Pollo Gallina Blanca i el Porto, deixant coure a foc lent durant un 20 minuts.
-
PAS 3
Triturar la salsa i afegir-hi els pinyons i la nata líquida. Remenar i servir.