ESTOFAT DE GALL DINDI

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    652,66kcal

  • Hidrats

    11,23g

  • Proteïnes

    23,78g

  • Greixos

    64,99g

Com fer ESTOFAT DE GALL DINDI

  • PAS 1

    Condimentar el gall dindi amb l'Avecrem Caldo de Pollo Granulado, enfarinar-lo i daura-lo en oli. Afegir-hi els alls sencers, les pastanagues tallades a rodanxes fines i el vi blanc. Deixar que s'evapori.

  • PAS 2

    Afegir el Caldo de Pollo Gallina Blanca i el Porto, deixant coure a foc lent durant un 20 minuts.

  • PAS 3

    Triturar la salsa i afegir-hi els pinyons i la nata líquida. Remenar i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online