Ingredients
Com fer FALAFEL AMB VERDURES
-
PAS 1
Per a preparar les boles de falafel: Deixar els cigrons en remull tota una nit. Escórre'ls i coure'ls en el Caldo de Verduras Gallina Blanca durant uns 10 minuts. Triturar-los a la batedora i reservar-los. Picar les cebes i els alls i barrejar-los amb el coriandre, el comí i el llevat amb tres tasses d'aigua. Afegir-hi els cigrons triturats i toranar-ho a passar tot per la batedora fins que quedi una massa homogènia. Tapar-la amb un drap humit i reservar-la. Picar els tomàquets, el cogombre el pebrot, tot molt fi, i barrejar-ho amb el suc i la ratlladura de llimona, el sucre i el pebre. Posar als plats de servir. Tornar a la massa que estava en repòs i fer boletes. Fregir-les en oli ben calent, posar-les a sobre de paper absorvent perquè es vagin refredant i finalment posar-les en un plat junt amb les verdures.