FARCELLETS DE TORTITES AMB ALBERGÍNIA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FARCELLETS DE TORTITES AMB ALBERGÍNIA

  • PAS 1

    Rentar l'albergínia i, sense pelar-la, tallar-la a dauets. Salar-la i deixar-la reposar com a mínim 20 minuts. Esbandir-la bé i assecar-la. Pelar i tallar a trossos els tomàquets. Rentar i assecar l'alfàbrega, reservar-ne unes fulles i picar la resta. Partir la mozzarella a daus.

  • PAS 2

    Estofar la verdura. Escalfar 2 cullerades d'oli i afegir-hi la meitat del tomàquet i l'albergínia. Condimentar-ho amb Avecrem All i Julivert. Tapar i estofar durant 5 minuts. Coure 5 minuts més sense tapar i retirar. Barrejar les clares, la farina de blat de moro i mig vaset d'aigua. Remenar fins obtenir una pasta homogènia.

  • PAS 3

    Quallar les tortites: pinzellar amb oli una paella petita. Escalfar-la i posar-hi un potet petit de la barreja anterior. Qualllar una tortita mig minut per cada costat sense deixar que es daurin. Preparar la resta de massa de la mateixa manera, Barrejar les verdures, la mozzarella i l'alfàbrega i repartir-les per les tortites.

  • PAS 4

    Per a fer el farcellet: lligar les tortites amb ciboulet com si fóssin saquets i fregir-les mig minut en oli, de dues en dues o tres en tres alhora. Deixar-les escórrer i repartir-les en els plats amb la resta de tomàquet amanit amb sal, oli i alfàbrega picada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online