FIDEUS A LA CASSOLA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer FIDEUS A LA CASSOLA

  • PAS 1

    Escalfar l'oli en una cassola i daurar la carn. Afegir-hi el pebrot verd a trossos i el tomàquet natural. Ofegar-ho lentament. Afegir-hi l'assaonador AVECREM All i Julivert i mantenir al foc 2 o 3 minuts.

  • PAS 2

    Afegir el Caldo de Verdures Gallina Blanca i els fideus amb 1/2 pastilla d'Avecrem Pollastre esmicolada. Coure a foc fort durant 2 minuts i abaixar-lo. Deixar 10 minuts més fins que s'evapori el líquid. Servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online