FIDEUS A LA CASSOLA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    471,03kcal

  • Hidrats

    48,79g

  • Proteïnes

    18,74g

  • Greixos

    32,48g

Com fer FIDEUS A LA CASSOLA

  • PAS 1

    Escalfar l'oli en una cassola i daurar-hi la carn. Afegir-hi la ceba picada i el pebre verd a trossos i sofregir lentament. Afegir el tomàquet i ofegar-ho tot junt durant uns segons.

  • PAS 2

    Afegir-hi els dos pessics d'Avecrem Ajo y Perejil. Abocar un litre d'aigua i la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada. Deixar coure uns 15 minuts i afegir-hi els fideus.

  • PAS 3

    Coure durant uns minuts a foc fort i quan comenci a bullir abaixar el foc deixant coure 10 minuts, fins que els fideus estiguin tendres i s'hagi evaporat tot el líquid.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online