FIDEUS A LA CASSOLA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer FIDEUS A LA CASSOLA

  • PAS 1

    Escalfar l'oli en una cassola i daurar la carn. Afegir-hi la ceba picada i el pebre verd a trossos i sofregir-ho lentament. Afegir el tomàquet i ofegar-ho tot junt durant uns segons.

  • PAS 2

    Afegir l'Avecrem Ajo y Perejil Granulat. Abocar-hi un litre d'aigua i la pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal. Deixar-ho coure uns 15 minuts i afegir-hi els fideus.

  • PAS 3

    Coure uns minuts a foc fort i quan comenci a bullir abaixar el foc, deixant-ho coure 10-12 minuts, fins que els fideus estiguin tous i s'hagi evaporat tot el líquid. Llesta per a servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online