FILETS DE MERO AL PESTO

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer FILETS DE MERO AL PESTO

  • PAS 1

    Salpebrar els filets de mero amb la pastilla de Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i posar-los amb compte en una safata de forn al fons que la qual s'hi hauran posat les rodanxes de tomàquet.

  • PAS 2

    Salpebrar els filets de mero amb la pastilla de Avecrem Caldo 100% Natural Pescado y Marisco i posar-los amb compte en una safata de forn al fons que la qual s'hi hauran posat les rodanxes de tomàquet.

  • PAS 3

    Cobrir els filets de peix amb el pot de Salsa al Pesto i cuinar-lo durant 25 minuts a forn mig pre-escalfat.

  • PAS 4

    Per si no trobeu el pot. Preparació de la salsa pesto: 50 gr. de pinyons, 1 gra d'all, 6 fulles d'alfàbrega i 100 ml. d'oli d'oliva. Tritureu tots els ingredients i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online