Ingredients
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
Com fer FILETS DE MERO AL PESTO
-
PAS 1
Salpebrar els filets de mero amb la pastilla de Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i posar-los amb compte en una safata de forn al fons que la qual s'hi hauran posat les rodanxes de tomàquet.
-
PAS 2
Salpebrar els filets de mero amb la pastilla de Avecrem Caldo 100% Natural Pescado y Marisco i posar-los amb compte en una safata de forn al fons que la qual s'hi hauran posat les rodanxes de tomàquet.
-
PAS 3
Cobrir els filets de peix amb el pot de Salsa al Pesto i cuinar-lo durant 25 minuts a forn mig pre-escalfat.
-
PAS 4
Per si no trobeu el pot. Preparació de la salsa pesto: 50 gr. de pinyons, 1 gra d'all, 6 fulles d'alfàbrega i 100 ml. d'oli d'oliva. Tritureu tots els ingredients i servir.