MERO A LA CREMA D'ALLS TENDRES

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer MERO A LA CREMA D'ALLS TENDRES

  • PAS 1

    Condimentar les rodanxes de mero amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal, enfarinar-les i fregir-les. Reservar-les calentes.

  • PAS 2

    Amb l'oli de fregir el mero, saltar els alls fent servir només la part tendre. Reservar 2-3 alls fregits per a decorar. Afegir-hi la mantega, 1 cullerada de farina i el Caldo de Peix Gallina Blanca. Remenar fins obtenir una beixamel. Afegir-hi la nata líquida deixant coure durant 3 minuts.

  • PAS 3

    Passar la salsa per la batedora i posar-la un altre cop al foc. Abocar la salsa per sobre el peix i servir molt calent, decorat amb els alls reservats.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online