flam d'ou cassolà

  • > 60
  • Fácil
  • 8

Ingredients

Com fer flam d'ou cassolà

  • PAS 1

    Pre-escalfar el forn a 200º (a dalt i a baix). Posar el carmel a la flamera exten-lo cap a les voreres.

  • PAS 2

    En un bol gran posem tots els ous i el sucre, els barregem bé amb la batedora de varilles, afegim la llet i continuem remenant fins que estigui ben barrejat. Vessem la barreja a la flamera i ho fiquem al fort a 200º al bany Maria, aproximadament una hora.

  • PAS 3

    Punxem amb un ganivet el flam, si la fulla surt neta, el flam està cuallat, en cas contrari, afegim 10 minuts més de forn. Una vegada cuit, el treiem del bany Maria i el deixem refredat a temperatura ambient, després el fiquem a la nevera fins l'hora de consumir-lo. És preferible fer-lo d'un dia per un altre, està molt més bo.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online