Ingredients
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
Com fer FRICANDÓ AMB MOIXERNONS
-
PAS 1
Rentar els moixernons i posar-los en remull en aigua calenta durant 2 hores. Condimentar la carn amb Avecrem Caldo de Carne -30% de sal, enfarinar-la, fregir-la i reservar-la. En el mateix oli fregir l'all i reservar-lo per a la picada. Afegir-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca, coure uns 6-7 minuts, afegir-hi 1/2 vaset de vi blanc i deixar reduir a foc suau.
-
PAS 2
Afegir-hi la carn ja fregida i el Caldo de Carne Gallina Blanca. Coure-ho lentament fins que la carn estigui tendre, uns 20-25 minuts.
-
PAS 3
Passat aquest temps, retirar la carn i colar la salsa. Tornar a posar la carn a la cassola, afegir-hi la salsa ja colada i els moixernons escorreguts (sense els peus). Afegir-hi la picada d'ametlles, all i julivert, tot dissolt en una mica de caldo. Deixar coure uns 5 minuts i servir calent.