FRICANDÓ DE LLAGOSTINS AMB BOLETS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer FRICANDÓ DE LLAGOSTINS AMB BOLETS

  • PAS 1

    Salar i enfarinar els llagostins. Fregir-los una mica en oli calent i reservar-los. A la mateixa paella sofregir la ceba picada. Quan estigui cuita afegir-hi el tomàquet ratllat, l'all picat i la fulla de llorer. Deixar coure uns 10 minuts. Afegir-hi el vi blanc i deixar bullir. Mentres, saltar els bolets nets i tallats a trossos regulars en una paella amb oli i afegir-los al guisat i deixar-los coure uns 10 minuts. Afegir-hi els llagostins i deixar coure 5 minuts més, mirant que la salsa quedi lligada. Rectificar de sal i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online