FUMATS EN AMANIDA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer FUMATS EN AMANIDA

  • PAS 1

    Rentar, centrifugar i picar en juliana fina l'escarola.

  • PAS 2

    Amb unes tisores tallar a trossos els diferents fumats i reservar-los en una safata coberta amb film transparent.

  • PAS 3

    Posar en un bol el revell, l'oli, el iogurt, el sucre, el vinagre, la mostassa, l'anet, condimentar-ho amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i emulsionar la barreja amb la batedora fins aconseguir una salsa suau.

  • PAS 4

    Presentar els plats posant un fons d'escarola amb la salsa d'anet al centre i els diferents tipus de fumats al voltant.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online