GALETES FARCIDES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer GALETES FARCIDES

  • PAS 1

    Amb la llet i el sobre de flam elaborar una crema pastissera seguint les indicacions del sobre.

  • PAS 2

    Anar fent "entrepans" amb dues galetes farcides de la crema pastissera (ni massa perquè sobresortiria ni massa poca perquè no es notaria).

  • PAS 3

    En un recipient batre els ous i posar l'oli a calentar. En un altre recipient posar la barreja de sucre i canyella mòlta en la proporció 1 de canyella per cada 3 de sucre.

  • PAS 4

    Anar passant per ou els "entrepans de galetes farcides", fregir-los en oli i un cop fregits i escorreguts arrebossar-los en la barreja de sucre i canyella. Deixar-los refredar.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online