GALL DINDI AMB BOLETS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer GALL DINDI AMB BOLETS

  • PAS 1

    En una cassola amb oli, ofegar el gall dindi tallat a trossos i condimentat amb Avecrem Caldo de Pollo. Afegir-hi la ceba tendra tallada a trossos i els alls tallats a làmines. Condimentar-ho amb el llorer, el clau i el safrà. Quan la carn estigi daurada, afegir-hi les patates pelades i tallades a trossos. Afegir-hi també els bolets nets i tallats a trossos.

  • PAS 2

    Ofegar-ho tot uns minuts, mullar-ho amb el vi, cobrir-ho amb aigua i deixar-ho coure fins que tot estigui tendre (30 minuts a foc lent).

  • PAS 3

    Apart, en un morter, aixafar les ametlles amb el rovell cuit, sal gruixuda i julivert. Abocar aquesta picada a la cassola per a barrejar-la amb la sala, deixar-ho bullir perquè es barregin els sabors ja es pot gaudir d'aquest magnífic gall dindi.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online