Ingredients
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
Com fer GALL DINDI AMB PERNIL EN GELATINA
-
PAS 1
Posar cada filet de gall dindi entre 2 fulles de film transparent i aplanar-los amb un corró perquè quedin ben fins. Posar a sobre de cada filet un tall de pernil serrà i unes fulletes de romaní, enrotllar la carn i tancar-la amb escuradents.
-
PAS 2
Escalfar l'oli d'oliva en una paella andiadherent i posar-hi els rotllets. Tapar i coure durant 15 minuts a foc lent donant-los la volta a meitat de la cocció. Retirar els rotllets del foc, treure'n els escuradents, posar-los en una safata i deixar que es refredin.
-
PAS 3
Deixar les fulles de gelatina en remull amb aigua freda durant 5 minuts. Mentres, abocar 1 vas de Caldo de Pollastre Gallina Blanca en un pot, bullir i apartar del foc.
-
PAS 4
Dissoldre la gelatina escorreguda en el caldo calent, remanr bé i deixar refredar. Abocar la gelatina preparada per sobre dels rotllets de gall dindi i deixar a la nevera durant 3 hores com a mínim perquè qualli. Es pot servir acompanyat de rodanxetes de cogombre o carbassons saltats.