GALL DINDI AMB PRUNES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer GALL DINDI AMB PRUNES

  • PAS 1

    Posar els filets de gall dindi oberts, condimentar-los amb Avecrem Caldo de Pollastre Granulat i posar-hi 5 o 6 prunes. Enrotllar-los, cobrir-los amb bacon i lligar-los. Escalfar l'oli i ofegar el gall dindi. Quan estigui daurat, afegir-hi la ceba picada i l'all sencer. Deixar reduir una mica i afegir-hi el vi.

  • PAS 2

    Coure uns minuts i afegir-hi el Caldo de Pollastre Gallina Blanca. Mantenir-ho a foc suau uns 20 minuts. Retirar del foc i mantenir calents. Afegir el gingebre a la salsa i bullir fins que redueixi. Colar. Servir els pits de gall d'indi tallats a rodanxes i coberts amb la salsa calenta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online